Home Actualitate Victor Ponta: PSD va avea o noua conducere in 2015. Am pierdut pentru a treia oara consecutiv alegerile prezidentiale

Victor Ponta: PSD va avea o noua conducere in 2015. Am pierdut pentru a treia oara consecutiv alegerile prezidentiale

by Ioana Popescu

Sedinta PSD s-a incheiat dupa mai multe ore de discutii aprinse. Premierul Victor Ponta a sustinut o conferinta de presa, in care a anuntat ca noua conducere a partidului va fi aleasa in primavara lui 2015. „Am pierdut pentru a treia oară consecutiv alegerile prezidențiale”, a spus Ponta dupa CEX.

„Am avut o prima intalnire a Comitetului Executiv National al PSD, dupa alegerile din 16 noiembrie, mai lunga, mai tensionata, dar absolut necesara. Am incheiat practic un ciclu complet electoral, inceput in 2010 cu alegeri locale, parlamentare, europarlamentare si prezidentiale. La sfarsitul ciclului, eu in calitate de lider evident ca trebuie sa imi asum nu doar lucrurile bune ci si infrangerea si sa dam ocazia PSD sa construiasca urmatorul proiect pentru urmatorul ciclu electoral (…) In urma acestor alegeri, am pierdut a treia oara la rand prezidentialele, dar am obtinut cel mai mare scor la locale, parlamentare si europarlamentare; chiar si la prezidentiale, 5,3 mil de romani au crezut in proiectul nostru.  (…) Daca cineva spune ca totul a fost bine, e lipsa de realism si premisa pentru esec in viitor (…) Prima decizie adoptata – organizarea forumurilor principale de conducere, Consiliu National si Congres in primavara lui 2015″, a anuntat Ponta in conferinta de presa de la finalul sedintei.

 

 

You may also like

1 comment

Dany 28 noiembrie 2014 - 08:03

O

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.