Sicriele cu trupurile neînsufleţite ale celor patru membri ai echipajului SMURD care şi-au pierdut viaţa în catastrofa aviatică din judeţul Constanţa au fost duse în localităţile natale ale victimelor unde au fost depuse la biserici, potrivit sursazilei.ro.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al asistentei medicale Camelia Gabriela Harton a fost depus la Catedrala Arhiepiscopală din Constanţa, unde a rămas în noaptea de marţi spre miercuri, vegheat de zeci de persoane – rude, prieteni şi colegi de la SMURD. Miercuri, sicriul cu trupul neînsufleţit va fi dus la Năvodari, localitatea natală a femeii.

Camelia Harton va fi înmormântată joi, la cimitirul central din Năvodari, iar ceremonia religioasă va fi oficiată de Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al medicului Laura Vizireanu a fost dus la Brăila, fiind purtat pe umeri de colegii de la SMURD Brăila şi depus la Catedrala Naşterea Domnului. Pe la căpătâiul acesteia au trecut rude şi colegi, dar au venit şi oameni care nu au cunoscut-o, impresionaţi de tragedie, iar mama şi băieţelul doctorului, dar şi fostul soţ al acesteia au vegheat-o peste noapte.

Funeraliile vor avea loc joi.

Sicriul cu trupul neînsufleţit al pilotului Petre Cătuneanu a fost dus marţi noapte la Buzău, fiind depus la capela Bisericii “Sfântul Ştefan” din oraş, unde a fost purtat pe braţe de jandarmi.

Comandorul Petre Cătuneanu va fi înmormântat joi la Cimitirul Eroilor din Buzău.

Copilotul elicopterului SMURD care luni după-amiază s-a prăbuşit în Lacul Siutghiol, căpitan comandor Ginel Claudiu Crăcănel, a fost dus şi el în localitatea natală – Mioveni. Sicriul cu trupul neînsufleţit a fost depus la Catedrala “Sfinţii Petru şi Pavel”, iar funeraliile vor avea loc joi.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.