La initiativa femeilor liberale, in data- 1 octombrie, de  Ziua Internaţională de luptă împotriva cancerului la sân, mai multe clădiri din România, printre care Turnul Sfatului din Sibiu, Catedrala din Timișoara, Tatrrul Regia Maria din Oradea, vor fi iluminate la aceeași oră.
 
Organizația Femeilor Liberale desfășoară simultan în mai multe orașe din țară o campanie  de creştere a gradului de conştientizare a populaţiei privind lupta împotriva cancerului la sân, potrivit Luciei Varga, președinta femeilor liberale.
Totodata se va da startul unor  seriii de dezbateri publice  pe marginea  proiectului de  Lege a prevenției în sănătate pe care PNL îl va depune în Parlament la inițiativa OFL.
 
Campania se va desfășura pe 1 octombrie, ziua internationala a luptei impotriva cancerului la sân.
 
Activitatile ce se vor desfasura sunt urmatoarele :
 
 Iluminarea în roz a unei cladiri cu semnificaţie pentru cetăţeni şi împărţirea de pliante,insigne/fundiţe cu semnul luptei împotriva cancerului la sân participanţilor orele  18.00-20.00.
Pana in acest moment organizatiile de femei care au anuntat iluminarea in roz in data de 1 oct ,ora 20 a urmatoarelor  cladiri din tara :
-Timisoara-Catedrala
-Sibiu –Turnul Sfatului
-Oradea-Teatrul Regina Maria
-Brasov- Cladirea Primariei
-Vaslui –Casa de cultura
-Zalau –Casa de cultura
-Calarasi-Consiliul Judetean
-Hunedoara –Casa de cultura
-Iasi-Centru multifunctional
 
Lansarea de lampioane ca semn al luptei împotriva cancerului la sân si  distribuirea de flyere .Aceste activitati se vor realiza in Bucuresti, Suceava, Ramnicul Valcea, Giurgiu, Alba Iulia,Arad, Vaslui
Dezbateri publice ale propunerii Legii prevenţiei in sanatate initiata de PNL impreuna cu  specialisti din domeniu si cu reprezentanti ai societatii civile. Aceste dezbateri vor avea loc si pe parcursul lunii octombrie
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.