Home Actualitate Tudor Breazu:Nu îi spuneam Elenei Udrea despre aceste plăţi.Eu am fost doar un amic al Elenei Udrea şi am ajuns lângă ea doar pentru că eram bun prieten cu Ana Maria Topoliceanu”

Tudor Breazu:Nu îi spuneam Elenei Udrea despre aceste plăţi.Eu am fost doar un amic al Elenei Udrea şi am ajuns lângă ea doar pentru că eram bun prieten cu Ana Maria Topoliceanu”

by S. C.
Tudor Breazu, prietenul Elenei Udrea, a negat la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, că ar fi protejat-o pe Elena Udrea, susţinând că cel mai important om din viaţa lui a fost Ana Maria Topoliceanu.

Tudor Breazu a declarat că a cunoscut-o pe Ana Maria Topoliceanu în anul 1993, fiind colegi de facultate, iar pe parcursul timpului au devenit foarte buni prieteni şi chiar a considerat-o pe aceasta cel mai important om din viaţa lui şi în care a avut încredere totală.

„Ana Maria Topoliceanu era foarte ocupată, vorbeam doar seara. Era foarte atentă la stilul ei de viaţă, astfel încât să nu creeze nicio discuţie care să ducă spre relaţia ei de prietenie cu Elena Udrea. Era un om bogat la momentul respectiv, cred că este şi în continuare. Nu voia să atragă atenţia asupra ei”, a spus Breazu.

„Banii i-am cheltuit cu Ana Maria Topoliceanu, cum a vrut ea, erau banii ei. Am înţeles că Ştefan Lungu are o datorie la ea. Nu putea să retragă bani din firmă şi s-a apelat la modalitatea de a vira bani în contul societăţii mele. Sumele le-am cheltuit cu Ana Maria Topoliceanu, la indicaţia ei, pe bilete de avion, excursii, pentru noi şi familia ei. Nu m-am gândit că m-ar pune într-o situaţie ilicită şi imorală. Dacă aş fi avut o oricât de mică bănuială despre provenienţa banilor, aş fi solicitat ca banii să-mi fie daţi cash nu prin societatea mea. Pentru doamna Udrea nu am plătit nimic, niciodată. Din acei bani am plătit o excursie în Grecia pentru mine şi Topoliceanu. În total s-au încasat 47.000 de euro de la SC Last Time Studio SRL (controlată de Ştefan Lungu – n.r.), iar după impozitare suma a fost de 26.000 euro”, a mai spus Breazu.

„Nu îi spuneam Elenei Udrea despre aceste plăţi. O singură dată i-am dat un mail cu o explicaţie despre o sumă de bani. Explicaţia a fost dată pentru că lucrurile erau dezorganizate în sediul PDL. Fuseseră pierdute alegerile şi Elena Udrea demisionase. Am fost acuzat că am făcut o plată, în anul 2012, pentru Elena Udrea la Hotelul Orizont din Predeal, cu ocazia zilei ei de naştere. Banii au fost daţi la iniţiativa mea din contul societăţii mele, însă banii i-am recuperat după o oră de la Elena Udrea. Am mai fost acuzat că sunt omul Elenei Udrea şi că sunt mâna ei dreaptă. Eu am fost doar un amic al Elenei Udrea şi am ajuns lângă ea doar pentru că eram bun prieten cu Ana Maria Topoliceanu”, a mai declarat Tudor Breazu.

Tudor Breazu spune că Ana Maria Topoliceanu i-a cerut să susţină varianta că banii de la Ştefan Lungu erau pentru Elena Udrea, în ideea ca ei doi să scape de „puşcărie”.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.