Președintele Klaus Iohnnanis a obținut din punct de vedere politic mai mult decât s-ar fi așteptat chiar și cei mai optimiști susținători ai săi. A obținut recunoașterea Casei Albe pentru lupta sa împotriva corupției și, totodată, susținerea președintelui american pentru viitor. Donald Trump a declarat marți că apreciază rezultatele luptei anticorupție din România, afirmând că președintele Klaus Iohannis „face o treabă foarte bună” în această privință.

„Sigur că vom discuta (chestiunea corupției – n.r.). Cred că acesta este un om care poate rezolva problema corupției în România. Sunt unele țări minunate ca România, dar care au o problemă mare cu corupția și am auzit că ați făcut progrese uriașe”, a declarat Trump.

 

Klaus Iohannis a spus că îi va prezenta lui Trump „rezultatele foarte bune înregistrate de România în lupta anticorupție”.

Acest succes al președintelui Iohanis vine cu doar două luni înainte alegerilor prezidențiale, ceea ce îi aduce un avantaj considerabil în fața celorlalți contracandidați.

Foto- Facebook Klaus Iohannis

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.