Discuţiile dintre Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova, citate în referatul procurorilor DNA, par a dezvălui tentativele acestora de adoptare a unei legi a amnistiei. Potrivit DNA, deputatul PSD Viorel Hrebenciuc, i-a promis unui „coleg” sustinere pentru functia de presedinte PSD, dacă acesta urma să inițieze un proiect de lege pentru amnistie si gratiere. Promisiunea era facută in noul dosar deschis pe numelelui Hrebenciuc, in care acesta este acuzat de trafic de influenta. Potrivit unor surse din ancheta DNA, colegul este Dan Șova. Atât Hrebenciuc, cât şi Şova au ajuns luni dimineaţă la DNA la audieri.

Viorel Hrebenciuc şi Dan Şova au discutat despre posibilitatea adoptării unei legi a amnistiei, în contextul dosarelor care ameninţă libertatea lui Hrebenciuc, dar şi mai multor grei din PSD. Discuţiile citate în referadul procurorilor DNA sunt incredibile:

VIOREL HREBENCIUC: Acuma îţi spun cinstit, cu toată chestiunea, va trebui să facem într-un fel cu amnistia. Uite şi tu, mă că…

DAN ŞOVA: Amnistie şi graţiere obligatoriu!

VIOREL HREBENCIUC: Pe cuvânt îţi spun, Dane, şi tu să le spui la partid asta.

DAN ŞOVA: Şi ştiţi ce trebuie făcut, domnule preşedinte – trebuie să, nu o să putem să abrogăm abuzul în serviciu, dar…

Potrivit DNA, Viorel Hrebenciuc si colegul sau de partid (Dan Şova, n.red.) s-au intalnit pe 17 octombrie, pentru a discuta despre acuzatiile care i se aduc lui Hrebeneciuc in dosarul retrocedarilor ilegale, luand in calcul, inclusiv posibilitatea de a fi condamnat. Mai mult Hrebenciuc i-a promis acestuia ca il va sustine in functia de presedinte PSD, daca acesta urma sa depuna un proiect de lege pentru amnistie si gratiere.

Sursa- realitatea.net
Follow us: @realitatea on Twitter
loading...

1 COMENTARIU

  1. Vă daţi seama de gravitatea a ceea ce ar fi urmat să se întâmple în „parlamentul penalilor” o dată cu câştigarea alegerilor de către psd?
    E drept, că nu-i târziu nici acum, dar, bănuiesc, ar fi prea mare riscul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.