Potrivit referatului procurorilor DNA, Viorel Hrebenciuc i-ar fi promis lui Dan Şova susţinere pentru şefia partidului. Așa reiese din stenogramele DNA în care apar mai multe nume grele din PSD.

„HREBENCIUC VIOREL: Sigur, e corect așa. Și cum am vorbit cu tine la faza cu președintele și modernizezi puțin – adică să mai fie și activitate la partid. Clar că te impui. Orice aprobă partidul. Ai forță imensă, Dane! Ascultă ce spun! Nu sunt nebun. Cel mai mare partid!
(…)
DAN ŞOVA:  În legătură cu epoca post Victor, toată lumea cu care am vorbit, toată lumea merge cu mine. Nu îl vor pe Liviu în primul rând.
VIOREL HREBENCIUC: Asta e problema
DAN ŞOVA: Este negativ
HREBENCIUC VIOREL: Boss, pentru mine, cum să îţi spun ţie, să nu fie Liviu. În rest, nu am o problemă, practic şi normal că mă focusez pe tine, ştii. Este şi Vali Zgonea…
DAN ŞOVA: Dar ce facem cu Vali?
HREBENCIUC VIOREL: Hai să îţi spun o chestiune. O să fii preşedinte, o să ai – pe ăştia pe care sunt nu te poţi baza pe toţi , că nu poţi lucra cu Vanghelie să întrebi: Bă, pe cine punem la Guvern?  Că el vine cu nu ştiu cine. Nu ştiu dacă mă înţelegi, Deci aici tu ai o problemă. Dar cât de cât trebuie ştiut un lucru – sunt ministere în care trebuie să mergi cu tehnocraţi, nu o să ai ce să faci, boss…
(…)
DAN ŞOVA: Şi cu Vali (nr. Valeriu Zgonea) cu care m-am tot chinuit …
HREBENCIUC VIOREL: Cu Vali o să facem o discuţie, o să mă laşi pe mine, că acum el, aşa. O să fac eu o discuţie cu el şi vedem. Ne lămurim exact. Fără probleme”

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.