Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, reacționează rapid, după ce Arhiepiscopia Romano-Catolică din București l-a denunțat la DNA. Oprescu susține că această acțiune a monseniorului de la Catedrala Sfântul Iosif din Capitală reprezintă ”o formă de presiune” și îl va da în judecată pe acesta, scrie stiripesurse.ro.

”Pentru vorbele otrăvite care sunt scrise acolo, cu tot respectul pentru monsenior, mă voi duce să mă plâng și eu de denunț calomnios”, a declarat Sorin Oprescu, la Pro TV.

Primarul general a explicat că, în acest moment, nu poate dărâma clădirea Cathedral Plaza pentru că are nevoie de o decizie definitivă a instanței, decizie pe care în acest moment nu o are la mână.

Oprescu a precizat că a discutat cu specialiștii și demolarea clădirii în acest moment ar duce la probleme și mai mari. ”Dacă dau jos doar capacul acelei clăridi, să spun de la etajul 6-7 în sus, atunci riscăm să se producă o alunecare de teren și Doamne ferește, că nu vrem să se întâmple nimic cu Catedrala”, a precizat primarul.

loading...

1 COMENTARIU

  1. Guzganul Oparescu minte de stinge cu nesimtire de securist. De unde dracu ai scos bazdagania cu capacul si pericolul? Din tratatul de chirurgie asupra asistentelor de garda? Hai siktir. Noi inca nu suntem prosti. Am facut scoala si stim ca ce spui e o maaaaare porcarie doar ca sa nu faci ce trebuie: demolarea. Te mai alege dracu’, oparitule hot si mincinos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.