lorin Diaconu, lider sindical ROMATSA, a declarat pentru Știrile B1 TV, că demisia directorului general Aurel Stanciu este doar o strategie, deoarece el nu și-a dat demisia și este dar suspendat din funcție până la alte ordine.

„Din ce am aflat, demisia directorului e o strategie foarte interesantă pe care cineva o joacă cu noi probabil pentru a ne face să renunțăm la grevă. A fost numit secretar de stat, dar nu își dă demisia. Va fi doar suspendat. Domnul Stanciu rămâne suspendat, contractul cu ROMATSA continuă. Dânsul va sta undeva ascuns, după care se întoarce la ROMATSA”, a declarat Diaconu.

Sindicalistul a spus că partener de dialog va continua să fie un alt director, Fănică Cârnu, director general adjunct, care va prelua atribuțiile.

„Militarizarea continuă”, a subliniat Diaconu care, întrebat ce așteptări are de la acesta, a declarat că „sunt foarte mici, tind spre zero. A dovedit că e tot la ordin, răspunde doar la ordin. Duce vaporul în stânga daca nu primește ordin să tragă de manetă”.

În ceea ce privește greva, sindicalistul precizează că a fost pornită conform legii, astfel că protestul de pe 1 septembrie va avea loc.

Sursa- B1.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.