Home Actualitate Ședință la PNL, după ce Darius Vâlcov l-ar fi denunțat pe Vasile Blaga. Ce spune fostul președinte PDL

Ședință la PNL, după ce Darius Vâlcov l-ar fi denunțat pe Vasile Blaga. Ce spune fostul președinte PDL

by George Avram

Vasile Blaga este în centrul unui scandal de proporții, după ce a apărut infomația potrivit căreia ar fi fost denunțat de Darius Vâlcov. În plus, ginerele său a fost reținut pentru 24 de ore pentru evaziune fiscală.

Copreşedintele PNL a ajuns vineri dimineață la sediul partidului, unde are loc o ședință. El a declarat că nu i-a cerut nimic lui Vâlcov.

 Se pare că Darius Vâlcov a declarat că fostul președinte al PDL a intervenit pentru ca firma Tehnologica Radion să câştige licitaţiile din Olt.

„Nu i-am cerut domnului Vâlcov, așa cum am declarat și ieri, și nimănui de altfel, să acorde în țara asta cuiva vreun contract, nici pentru firma Tehnologica, nici pentru altă firmă, niciodată. Nu aveam niciun motiv. Cred că inițial Vâlcov ca să-și rezolve problemele a făcut astfel de declarații. Nu am intervenit și nu am fost la sediul partidului ca să-i spun să-i dea vreun contract firmei Tehnologica. Probabil că vrea să scape ca și alții de pedeapsă sau de o parte din pedeapsă”, a declarat Vasile Blaga.

Copreședintele PNL a precizat că nu a contralat firma prin interpuși sau prin fiica sa, așa cum s-a vehiculat, scrie dcnews.ro.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.