Home Actualitate Scandal între un jurnalist și un fost membru CNA: ”E o vită”

Scandal între un jurnalist și un fost membru CNA: ”E o vită”

by Ioana Popescu

Jurnalistul Patrick André de Hillerin și fostul membru al CNA Narcisa Iorga sunt protagoniștii unui schimb dur de replici, purtat prin intermediul paginilor de Facebook.

Totul a început de la o emisiune televizată în care a fost invitată Narcisa Iorga vineri seară.

”Vai, ce vită e Narcisa Iorga. Ea definește „publicul comercial” drept „publicul care poate fi manipulat prin reclamă” pentru a cumpăra un produs. Iar această persoană a fost membru al CNA.

Doamnă, publicul comercial, așa cum este măsurat în rapoartele de audiențe, este publicul cuprins între anumite vârste și cu anumite venituri, care-i permit să cumpere produsele promovate în reclamele tv. Nu înseamnă că cineva a stabilit că el poate fi manipulat, ci doar că lui poți să i te adresezi cu reclame pentru anumite produse. Doamne, ce vacă…”, a scris Patrick André de Hillerin pe Facebook în urma respectivei emisiuni.

Reacția fostului membru al CNA nu s-a lăsat prea mult așteptată.

”Un tip care se recomanda peste tot ca ar proveni dintr-o familie de conti francezi ma face si vita, si vaca in aceeasi postare. Eu ii spun doar atat: epitetele nu pe mine ma dezonoreaza.

Domnul Partick Andre de Hillerin are doar nume de conte francez, in rest e mai rau decat adoratii lui de la Antena 3, despre care am indraznit sa vorbim aseara in emisiunea lui Sabin Orcan. Din cauza ca i-am deranjat, in CNA, pe cantatorii in struna lui Voiculescu, domnul Hillerin a dezvoltat de cativa ani o obsesie fata de persoana mea si nu prea pierde ocazia sa si-o manifeste in limbaj similar cu cel postat mai jos. Domnul Hillerin face parte din echipa emisiunii „Starea natiei”. Pentru ca ma pandeste la colt si, spre rusinea lui, se descalifica prin limbajul pe care-l foloseste, va redau un fragment dintr-un articol publicat de Forbes Romania: „publicul-comercial este cel mai urmărit de advertiserii care ţin să-şi influenţeze consumatorii şi să vândă, să vândă cât mai mult””, a răspuns Narcisa Iorga.

”Am fost politicos numindu-vă vită”

”Na că s-a enervat Narcisa Iorga. De-abia acum îmi dau seama că prenumele doamnei e oarecum predestinat. Adică dânsa este căzută într-un maxim narcisism, crezându-se dacă nu frumoasă (e greu să negi evidența), cel puțin maxim inteligentă. Nu esteți, doamnă, nu esteți, din păcate. Nu știu ce cărți de istorie ați citit, nu știu la ce arhive ați avut acces dată fiind cultura dumneavoastră limitată, dar să știți că am fost foarte politicos față de dumneavoastră doar numindu-vă „vită”. Strămoșii mei, mai nobili și mai conți sau marchizi decât mine, s-ar fi mulțumit doar să trimită un argat să vă însemneze cu fierul înroșit în foc”, a continuat jurnalistul de la ”Cațavencii” schimbul de replici, care a revenit ulterior.

sursa-dcnews.ro

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.