Home Actualitate Scad prețurile la cazare pe litoral. Până la 1 septembrie se reduc cu 30%. Ce se întâmplă după

Scad prețurile la cazare pe litoral. Până la 1 septembrie se reduc cu 30%. Ce se întâmplă după

by I. B.

Tarifele la cazarea pe litoralul romanesc incep sa scada de luni, 17 august, pentru inceput cu cel putin 10%. Dupa 20 august scaderea va ajunge la 30%, iar din 1 septembrie programul social „Litoralul pentru toti” va aduce tarife si mai mici. Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc anunta ca statiunile care vor oferi cele mai multe locuri la preturi reduse sunt Jupiter si Venus si Saturn, potrivit hotnews.ro.

Astfel, la un hotel de 2* din Mamaia tariful va fi cuprins intre 85 de lei si 98 lei de persoana pe zi, cu mic dejun inclus, la 3* – intre 93 lei si 145 lei de persoana pe zi, cu mic dejun inclus, iar la 4* – intre 120 lei si 210 lei de persoana pe zi, cu mic dejun inclus, potrivit aceleiasi surse.

In sudul litoralului, turistii se pot caza din 20 august la un hotel de 2* platind intre 45 lei si 80 lei pe noapte, fara mic dejun, intre 73 lei si 125 lei pe zi de persoana la hotel de trei stele, cu mic dejun inclus, iar la un hotel de 4* vor achita pentru o noapte intre 130 lei si 190 lei pe zi, cu mic dejun inclus.

Programul Litoralul pentru toti

In perioada 31 august – 11 octombrie, va puteti cumpara vacanta la preturi reduse prin programul „Litoralul pentru Toti”, tarifele fiind cuprinse intre 159 lei si 605 lei de persoana pe sejur, conform site-ului Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT).

Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de cinci nopti/persoana, ajung pana la 765 lei/persoana pentru un hotel de 3 stele, in timp ce pentru un hotel de 5 stele, pretul unui astfel de sejur ajunge la 985 lei/persoana.

Pentru sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche) tarifele maximale pentru aceasta editie (sejur sase nopti/persoana) ajung pana la 159 lei/ persoana la un hotel de o stea, fara mic dejun. La un hotel de 5 stele, pretul unui sejur este de 469 lei/persoana, cu mic dejun.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.