Victor Ponta revine după o săptămână de la demisie.
De ce revine Ponta? Pentru a populariza date de la INS legate de economia României şi să spună ce bine s-a trăit sub administraţia sa.
Într-o postare pe Facebook, cu informatia ca PIB-ul României a crescut în termeni reali cu 1,4% în trimestrul trei față de trimestrul precedent, în timp ce față de perioada similară a anului trecut avansul a fost de 3,6% atât pe serie brută cât și pe serie ajustată sezonier, potrivit datelor Institutului Național de Statistică remise, ponta le mulţumeşte ministrilor din fostul lui cabinet
„Le mulțumesc miniștrilor, secretarilor de stat și tuturor celor care au muncit alături de mine în acești 4 ani! Cred că am făcut lucruri bune împreună – e suficient să ne uităm cum arăta ‪#‎România la începutul anului 2012 și cum arată acum. Avem o țară care a făcut progrese extraordinare din punct de vedere economic și social și am lăsat pentru viitorul ‪#‎guvern vistieria plină, cu salariile și pensiile plătite, nu ca atunci când am preluat noi guvernarea. Sper în continuare ca toate forțele politice să găsească rapid o soluție stabilă pentru România!”, a fost unul dintre ultimele mesaje ale lui Victor Ponta dupa ce si-a dat demisia.
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.