Home Actualitate Robbie Williams se însoară cu actriţa Ayda Field

Robbie Williams se însoară cu actriţa Ayda Field

by Ioana Popescu

Cântăreţul britanic are o relaţie cu Ayda de trei ani şi s-au mutat împreună în 2009.

Robbie Williams se căsătoreşte sâmbătă, 7 august, cu actriţa Ayda Field, pe o insulă din California, potrivit Daily Mail

Robbie şi viitoarea sa soţie i-au invitat la ceremonie doar pe membrii familiilor şi pe prietenii lor apropiaţi.

După nuntă, Robbie şi Ayda vor petrece o lună de miere de două săptămâni. După cele două săptămâni, Robbie se va întoarce în Marea Britanie pentru a promova noul single Take That, Shame, ce va fi lansat în luna octombrie.

Invitaţii se vor aduna într-un mic port de pe coasta Californiei, pentru a fi conduşi pe insula Santa Catalina, descrisă ca un paradis cu ape de cristal, adorat de cei care fac scuba diving, snorkelling şi drumeţii.

Ayda Filed, o actriţă americană care a apărut în telenovele precum Days of our lives, este împreună cu Robbie din mai 2007 şi s-a mutat la el anul trecut.

Cuplul a cumpărat o casă în Compton Basset, Marea Britanie, însă, a decis să se întoarcă la vila de 12 milioane de dolari din Beverly Hills pentru a profita din plin de vremea mai bună

„O denumesc briceagul meu multifuncţional, pentru că asta simt despre ea: poate face orice. A învăţat să devină avocat, dar a renunţat pentru a fi comedian. Iubeşte să joace fotbal. Dacă ceva nu merge bine cu DVD-urile, computerele sau orice de genul acesta, le repară imediat”, povesteşte Robbie despre iubita lui.

Foto – https://mybuddieslive.com

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.