Home Actualitate Regele Charles al III-lea are cancer/Anunțul făcut de Palatul Buckingham

Regele Charles al III-lea are cancer/Anunțul făcut de Palatul Buckingham

by George Avram

O veste neașteptată a venit luni seară de la Palatul Buckingham. Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o formă de cancer. Suveranul britanic a început tratamentul și în prezent se află la reședința sa din Londra, anunță Palatul Buckingham.

Medicii au descoperit această problemă în timpul operației de prostată la care regele Marii Britanii a fost supus recent.

Testele ulterioare au confirmat că suveranul britanic suferă de cancer. Palatul nu a precizat însă ce tip de cancer este și nici nu a confirmat că ar fi vorba despre cancer la prostată.

O sursă regală a afirmat pentru Reuters că nu este vorba de prostată.

„În timpul recentei proceduri spitalicești a regelui pentru mărirea benignă a prostatei, a fost observată o problemă separată. Testele de diagnosticare ulterioare au identificat o formă de cancer. Majestatea Sa a început astăzi un program de tratamente regulate, timp în care a fost sfătuit de medici să amâne îndatoririle publice. În toată această perioadă, Majestatea Sa va continua să se ocupe de treburile statului și de actele oficiale, ca de obicei”, a precizat Palatul.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.