Home Actualitate Femeie bătută și violată de fostul partener în incinta școlii unde lucrează/ El avea ordin de protecție împotriva agresorului

Femeie bătută și violată de fostul partener în incinta școlii unde lucrează/ El avea ordin de protecție împotriva agresorului

by George Avram

Un bărbat de 60 de ani a fost trimis în judecată de procurorii din Alba după ce şi-a agresat fosta parteneră, încălcând un ordin de protecţie şi mergând la şcoala unde aceasta lucrează. El a violat-o pe femeie chiar în şcoală.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia au transmis, luni, că bărbatul în vârstă de 60 de ani, din Cugir, a fost trimis în judecată pentru viol, lovire sau alte violenţe şi încălcarea ordinului de protecţie.

“S-a reţinut astfel că la data de 08.01.2024, în jurul orei 19.00, deşi avea obligaţia de a nu se apropia de persoana vătămată, fost concubină, în vârstă de 54 de ani, şi de a nu se apropia de locul de muncă al acesteia, Şcoala Gimnazială Iosif Pervain din Oraş Cugir, jud. Alba, obligaţii stabilite prin ordin de protecţie dispus la data de 15.11.2023, prin sentinţă civilă a Judecătoriei Alba Iulia, inculpatul a pătruns în incinta Şcolii Gimnaziale Iosif Pervain, loc unde a agresat victima prin aplicarea de lovituri succesive la nivelul capului şi corpului cu o coadă de topor din lemn”, au precizat procurorii.

Bărbatul este în arest preventiv.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.