Home Actualitate Iuliei Vântur, supărată după ce a aflat că iubitul ei, Salman Khan, a fost condamnat la 5 ani de închisoare

Iuliei Vântur, supărată după ce a aflat că iubitul ei, Salman Khan, a fost condamnat la 5 ani de închisoare

by Ioana Popescu

Actorul indian Salman Khan, unul dintre cele mai mari staruri de la Bollywood, a fost condamnat miercuri la cinci ani de închisoare după ce a omorât un om într-un accident rutier.

Avocaţii lui Salman Khan au încercat să convingă judecătorii de la Curtea Supremă din Mumbay că actorul este o persoană de bună credinţă şi că a donat bani pentru 600 de operaţii pe cord. După opt ore, Salman a părăsit tribunalul. Deşi el se aştepta ca astăzi, 6 mai, să fie dus la închisoarea Arthur Road, instanţa i-a acordat un răgaz de două zile.

Pe 28 septembrie 2002, Salman Khan a lovit cu maşina cinci persoane fără adăpost, care dormeau pe un trotuar din suburbia Bandra (Mumbai), accident soldat cu moartea unui bărbat şi cu rănirea celorlalte patru persoane, informează bbc.com, preluat de Mediafax.

Salman Khan și Iulia Vântur au colaborat și se pare că au o relație foarte apropiată. După aflarea verdictului, fotoreporterii Click au surprins-o pe vedeta Pro TV extreme de supărată.

Iulia Vântur a ieşit miercuri după-amiază din casă foarte abătută, dusă pe gânduri, scrie click.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.