Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat la o întâlnire cu românii din Barcelona, că este nevoie ca noul guvern Orban să facă reformă în administrația publică.

„Au început să intre oamenii noștri în ministere și să primească date din interior. MAI are 2.000 de oameni care lucreaza doar în administrația centrală a ministerului. Când noi am plecat de la putere avea 720. Sunt agenții, colegii vor face conferințe la doua-trei zile și vor anunța ce au găsit. Le-am lăsat cu 320 de oameni și au  800 de oameni. Altele le-am lăsat cu 550 de oameni și în momentul ăsta au 1.450 de oameni.

In ministere au supraîncărcat schemele, au încercat să se blindeze prin mandate date pe patru ani de zile. Au crescut numărul celor din consiliile de administratie. Dacă vă spun banii pe care îi ia o fătucă care poartă un dosar și nici ea nu știe ce face daca o întrebi, dar ea merge la la minister în Piata Victoriei sau în Piata Constitutiei, toti cei de aici va veți enerva pentru că cu greu câstigati banii pe care individa îi câstiga, pe langa alte sporuri.(…)

Sigur că aia au de ce să se teamă. Dar oamenii valorosi, care sunt competenti, care sunt profesionisti, vă asigur că nu au de ce să se teama. Cei adusi pe baza de carnet de partid, fata concurs, fara cunostinte, pe salarii uriase… Puteti sa credeti ca sunt directori in CNAIR care au… un director, presedintele, are 64 de consilieri. Nu are presedintele SUA 64 de consilieri. Pe salarii de 2.000 de euro sau 4.500 de euro”, a spus Rareș Bogdan  la întâlnirea cu românii din Barcelona

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.