Europarlamentarul Rareș Bogdan, într-o postare pe pagina sa de Facebook, a reacționat după scandalurile violente care au avut loc în cartiere locuite de romi din București, Ploiești și Săcele.

„Fermitate sau ne prăbușim ca Stat. Simplu și CLAR. Făra echivoc. Vreau să văd hotărâre, dar nu abuzuri! Claritate și fermitate, însă nu depășirea limitelor din partea oamenilor legii. Bătranica necăjită care vindea patrunjel si lipsa orei de pe adeverinta sper sa fie greseli ale unor zelosi sau imbecili. Faptul că reprezintă niște excepții nu e o scuză. Sper că deja au fost sanctionati. Este o graniță subtire între femitate în aplicarea legii și abuzul prin aplicarea legii în stare de urgența. Atentie și ratiune!!
Si înca ceva: să mai lase unii și altii textele de doi lei că românii sunt intoleranti și au o problema doar cu o anumită etnie! Sa fim seriosi, NU merge cu astfel de manipulari grosolane!

Oricine atacă reprezentanții fortelor de ordine sau nu îi respectă pe cetătenii din jurul său va trebui tras la raspundere! Făra complicitati și protectii ale oamenilor legii pentru unii sau altii dintre cei care au încălcat legea sau se pregatesc sa o încalce!

P.S. Am primit zeci de mesaje personale, telefoane si sute de mesaje pe Facebook sau Instagram despre ce naiba se întampla în România după valul de focare de infractiuni din ultimele două zile. Deocamdata le-am atras atentia, respectuos si cu încredere, oamenilor din domeniu, responsabililor. Deocamdată.”, a scris Rareș Bogdan.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.