Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan îi felicită pe românii din Diaspora și colegii din guvern pentru reacția din ultimele ore. Rareș Bogdan spune că autoritățile au reușit în câteva ore să facă față afluxului uriaș de români care fug din calea epidemiei de coronavirus la vama Nădlac.

„Felicitări fraților din Diaspora, felicitări colegilor din Guvern, care au reacționat impecabil! Azi-noapte în jurul orei 3, situația a revenit la normal, iar vârful de sarcină pe vama Nădlac a fost depășit.

Îi felicit din suflet atât pe conaționalii noștri care au fost la cozi la granita de vest și au dovedit înțelegere, răbdare, dar și pe cei din Ministerul de Interne, Ministerul Sănătății, Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență, Guvernul României, pe toți cei care au înțeles cât de importantă este o reacție promptă, bine organizată și clară în astfel de momente.

Autoritătățile române au reușit în câteva ore să facă față afluxului uriaș de români care fug din calea epidemiei de coronavirus.
Azi-noapte la ora 3 premierul Ludovic Orban, ministrul Vela, secretarii de stat Raed Arafat, Bogdan Despescu și Nelu Tătaru, ministrul Sănătății Victor Costache se aflau în comandamentul de urgență, iar șeful Poliției de Frontieră Ioan Buda a fost trimis de premier la fața locului.

Afluența de români care vin din Franța, Spania și Germania va fi și azi, probabil, destul de mare, deci îi rog pe toți frații noștri să aibă puțină răbdare, înțelegere și să se nu opună regulilor instituite de statul român.
România nu-și abandonează cetățenii în nicio situație!

În astfel de momente, neamul românesc își dovedește forța de a reacționa unit în situații complicate. Aveți încredere în autorități! Să uităm măcar pentru câteva săptămâni șmecheria, fenta și bășcălia tipică unei categorii dintre noi și să înțelegem că un stat fără reguli se prăbușește.”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.