Eurodeputatul PNL Rareș Bogdan, liderul delegației române din grupul PPE, I-a cerut Vioricăi Dăncilă să retragă nominalizarea Rovanei Plumb pentru funcția de comisar European. Rareș Bogdan dezvăluie că Dăncilă și PSD respectă planul stabilit de Liviu Dragnea.

„Preluarea conducerii PSD de către Dăncilă a fost o mascaradă. PSD respectă planul stabilit înainte de alegerile parlamentare din 2016. Liderul a fost întemnițat, dar indicațiile sale rămân precum „Tezele din aprilie”, prin care Lenin a asigurat fundamentul ideologic al instalării sovietelor. Oamenii ăștia chiar cred că România poate fi condusă din pușcărie, chiar au senzația că după ce a fost instalată o marionetă la Palatul Victoria va putea fi confiscat Palatul Cotroceni?”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Liviu Dragnea a propus-o pe Rovana Plumb  pentru postul de comisar European cu doar câteva zile înainte de a ajunge la pușcărie. Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a acceptat ca Plumb să fie comisar european.

„Eu vă spun ceva. Eu mi-aș dori foarte mult ca Rovana Plumb să fie comisar european, din partea României. Mi-aș dori eu! O să vedem. Mi-aș dori lucrul ăsta pentru că am avea, pentru prima dată, un comisar din partea României care nu va uita România.”, a declarat Liviu Dragnea, la RTV, pe 24 mai.

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.