Home Actualitate Rareș Bogdan, despre Dan Barna: Ca să ajungă la măcar 40% din populație să introducă și filmul „Dacii” sau «Mihai Viteazul»

Rareș Bogdan, despre Dan Barna: Ca să ajungă la măcar 40% din populație să introducă și filmul „Dacii” sau «Mihai Viteazul»

by George Avram
Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan l-a ironizat sâmbătă pe Dan Barna, ales candidatul pentru prezidențiale din partea USR.

Rareș Bogdan i-a transmis lui Dan Barna să introducă în discurs referințe și la filmele „Dacii” sau „Mihai Viteazul” dacă vrea să ajungă la 40% din populație, și să nu se rezume doar la „Matrix”, „Star Trek” și „Game of Thrones”.

„Ca să-i reușească să ajungă măcar la 40% din populația României să introducă măcar filmul «Dacii» sau filmul «Mihai Viteazul» sau măcar «Septembrie în flăcări». Consultanții dânsului ar trebui să îl ia mai din scurt și să-l învețe, că Dan e un băiat inteligent și învață repede. E ca un burete, deci să îi spună «Dane, vezi că nu trebuie să te adresezi doar la 15-20%. De data asta, ai nevoie de mai mult ca să nu te faci de râs la prezidențiale»”, a afirmat Rareș Bogdan, sâmbătă seara, la România TV.

Dan Barna a evocat, sâmbătă la Congresul USR, scena din filmul „Matrix” în care personajul principal avea de ales între a lua pastila roșie sau albastră.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.