Rareș Bogdan, candidat din partea PNL la alegerile europarlamntare, a declarat în emisiunea Manilei Anghelulș, Puterea Știrilor, de pe www.psnews.ro că problemele românilor din diasporă sunt cutremurătoare. Rareș Bogdan și Oreste Teodorescu s-au întâlnit săptămâna trecută cu românii din Italia.

Pe românii de acolo îi doare rău o chestiune cutremurătoare. Mi-au dat lacrimile când mi-au povestit. Mi-au spus: <<Domnul Bogdan, știți că ne costă 5000 de euro să ne aducem morții acasă și că sunt în frigiderele din morgile din Italia câteva zeci de persoane decedate care așteptă un moment ca să ajungă acasă și famiile nu au bani?>> Ce țară e asta care nu este în stare să își aducă măcar morții acasă?

Până și bulgarii sau albanezii fac asta. România nu face un gest. Mi-au povestit, sub protecția anonimatului, că au fost cazuri anul trecut și acum 2 ani când și-au adus morții așa: au venit bărbații cu ei în mașină și la graniță le-au spus că dorm ca să îi poată băga în țară să îi înmormânteze. Astea sunt lucruri care arată degradarea unei clase politice, celor de la putere, care clamează atenția pentru cei sărmani și în realitate nu fac decât avere”, a declarat Rraeș Bogdan la psnews.ro.

Citeste interviul intagral pe psnews.ro.

 

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.