Europarlamentarul Rareș Bogdan o taxează pe Viorica Dăncilă care susține că PSD nu a făcut scut în jurul lui Călin Popescu Tăriceanu atunci când s-a pus problema ridicării imunităţii acestuia.

„Să tratezi 20 de milioane de oameni ca și când ar fi nătărăi…

Doamna Dăncilă, dvs la ce televizor v-ați uitat? Doamna Dăncilă, ce le-ați spus la Bruxelles, tot că raportorii MCV dezinformează? Doamna Dăncilă, ați menținut și povestea aia cu tentativa de lovitură de stat din 10 august? Le-ați spus iar că nu datorați explicații contribuabililor europeni care observă cum câștigă Tel Drum licitații?

Ați făcut iar pe deșteapta sau v-ați turnat cenușă în cap? Dar oare vă mai crede cineva?”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

Viorica Dăncilă susșine, ca și precedesorul ei în funcție, că senatorilor PSD nu li s-a impus cu cine să voteze, lucru greu de crezut.

”PSD nu a făcut scut în jurul domnului preşedinte Tăriceanu. Fiecare senator a avut libertatea să îşi exprime opinia. Aşa cum am menţionat încă de la început, nu cred că preşedintele partidului trebuie să fie cel care să indice o direcţie senatorilor şi deputaţilor. Senatorii şi deputaţii răspund în faţa electoratului care i-au trimis în Parlament”, a declarat Viorica Dăncilă.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.