Home Actualitate Rareș Bogdan: 30 de ani de la masacrul de la Otopeni. Eu vreau să știu ADEVĂRUL!

Rareș Bogdan: 30 de ani de la masacrul de la Otopeni. Eu vreau să știu ADEVĂRUL!

by I. B.

Eurodeputatul liberal Rareș Bogdan cere să se spună adevărul despre masacrul de la Otopeni  când în dimineaţa zilei de 23 Decembrie 1989, trei camioane în care se aflau 82 de militari de la Unitatea de Transmisiuni Câmpina au fost trimiși la Otopeni, pentru a întări paza aeroportului. Cei mai mulți erau militari în termen. …Copii.

„30 de ani de la masacrul de la Otopeni. Zeci de copii au fost ciuruiți. Probabil, din cauza psihozei despre teroriști, promovată de personaje sinistre de la TVR. Oare din incompetență sau ca parte a unui plan criminal? Eu vreau să știu ADEVĂRUL!!
În dimineaţa zilei de 23 Decembrie 1989, trei camioane în care se aflau 82 de militari de la Unitatea de Transmisiuni Câmpina au fost trimiși la Otopeni, pentru a întări paza aeroportului. Cei mai mulți erau militari în termen. …Copii.
Trupelor care apărau aeroportul li s-a spus că sunt teroriști. De altfel, în noaptea de 22/23 decembrie începuse psihoza teroriștilor. Niște nenorociți din platoul TVR transmiteau informații neverificate despre teroriști care atacau spitale, otrăveau apa, aveau arme sofisticate. Dădeau chiar ordine Armatei!!
Militarii de la Câmpina au fost întâmpinați cu foc deschis. Un măcel. 40 au murit pe loc.
În această confuzie a fost atacat şi un autobuz care aducea la muncă angajaţi ai Aeroportului. 8 au murit ciuruiţi.
Și nu a fost totul. Opt luptători USLA, cărora li se ceruse de către generalul Militaru să apere sediul MApN, au fost consideraţi terorişti şi omorâţi de militarii din dispozitivul de pază care fuseseră anunţaţi că vor fi atacaţi de inamic.
(Foto: Adevărul)

P.S. Am făcut cel puțin 10 emisiuni despre crimele și manipulările din acele zile. Unele, despre Otopeni. Nu vreți să știți ce e în sufletele părinților copiilor uciși la Otopeni! Pe mine m-au devastat mărturiile lor. Părinții unor eroi. Nemângâiați.”, a scris Rareș Bogdan pe Facebook.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.