Ministrul Justiției, Raluca Prună, i-a cerut demisia șefului Administrației Penitenciarelor, Claudiu Bejan încă de acum o lună însă acesta a refuzat să plece.

”Eu vă pot spune că i-am cerut demisia și dânsul a spus că nu înțelege să își dea demisia și i-am cerut demisia de acum o lună”, a mai spus Raluca Prună.

Prună a declarat că este irelevantă evaluarea pe care i-a făcut-o lui Bejan de când e ministrul Justiției,atâta timp cât acesta a primit calificativul excepțional de la predecesorul său.

”Eu am finalizat evaluarea șefului ANP. Accept că am greșit, pt ca m-am grabit. Evaluarea este una anuala, iar eu am putut face una partială, pentru perioada în care eu am fost ministrul în 2015, deci o lună și jumătate. Predecesorul meu a considerat că în primele zece luni și jumătate, activitatea la ANP a fost excepțională. (…)În baza evaluării mele pentru o lună și jumătate e irelevant calificativul pe care îl dau eu. Se va face un calcul artimetic: în 10 luni și jumătate – calificativ excepțional, nu foarte bine, excepțional, e irelevant ce spun eu”, a spus ministrul Justiției.

Scandalul a apărut după ce corpul de control al premierului Dacian Cioloș a făcut verificări la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, după publicarea sutelor de lucrări așa-zis științifice ale condamnaților.

Sursa- B1

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.