Parchetul General anunţă vineri că a reconstituit parţial traseul maşinii lui Dan Condrea înainte de producerea accidentului. Potrivit unui comunicat de presă, reconstituirea s-a realizat inclusiv prin valorificarea unor înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere stradală.

„În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au reconstituit parţial traseul dinaintea producerii accidentului de circulaţie, inclusiv prin valorificarea unor înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere stradală”, se arată într-un comunicat de presă.

Precizarea Parchetului General vine după ce unele televiziunile au speculat faptul că mașina lui Dan Condrea nu se vedea pe nicio înregistrare video. Mai mulți jurnaliști au susținut faptul că nu se știe de unde a apărut mașina acestuia.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.