Sectorul 2 din București a fost unul dintre cele mai vitregite sectoare ale Capitalei, în ultimii 30 de ani. Spre deosebire de sectoarele vecine, sectorul 2 a rămas subdezvoltat, prăfuit, cu o imagine dezastruoasă, fără investiții în infrastructură. Din păcate, pare că nici acum lucrurile nu reușesc să intre pe un făgaș normal.
Surse din cadrul primăriei ne-au declarat că noul edil, Radu Mihaiu, în loc să-și aleagă colaboratori care să nu fi avut legătură cu vechile conduceri, ar fi recurs tot la ajutorul acestora. Mai precis la doi foști colaboratori ai fostului viceprimar Dan Cristian Popescu, cel care a trecut la PSD pentru a putea candida în această toamnă, dar care a pierdut alegerile în favoarea candidatului USR, susținut și de PNL.
„Imediat după ce a câștigat alegerile, domnul Mihaiu a venit in primărie braț la braț cu oamenii de încredere ai fostului sau rival de la PSD, Dan Cristian Popescu: Victor Florescu și Lupașcu Cătălin. Cei doi au fost în 2016 și 2020 șefii de campanie ai lui Popescu, cel care a trecut la PSD și stă acum la dreapta lui Ciolacu și Firea. Nu înțelegem de ce cei doi în loc să plece cu fostul lor șef sunt acum prezenți la toate întâlnirile cu directorii și personalul de conducere al primăriei. Mai mult, se pare că cei doi urmează să fie promovați în următoarea perioadă și în posturi de conducere: Florescu – director la Adp sector 2 și
Lupașcu – city manager la sectorul 2. Cum să schimbi lucrurile cu cei care au fost până acum și nu au făcut nimic?”, susțin surse din primărie.
Este surpinzătoare decizia lui Mihaiu, mai ales că a declarat în mai multe rânduri că a venit timpul unor oameni noi, cu viziune, la conducerea intituțiilor.
„Este clar că avem o nouă generaţie de politicieni, este foarte clar că există multă speranţă pentru acest moment. Iată că, speranţa asta s-a arătat în câteva oraşe mari şi sectoare din Bucureşti. Ne este foarte clar că viziunea reformistă de schimbare a clasei politice vechi începe să ia amploare şi devine un bulgăre din ce în ce mai mare, care va fi imposibil de oprit”, a declarat recent primarul ales al Sectorului 2, Radu Mihaiu, pentru Ziarul Financiar.
Până în acest moment, Radu Mihaiu nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere.
Explicatie Foto- Fostul viceprimar împreună cu cei doi colaboratori
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.