Home Actualitate Prima declaraţie a lui Bebe Cotimanis după ce a plecat de la „Românii au Talent”

Prima declaraţie a lui Bebe Cotimanis după ce a plecat de la „Românii au Talent”

by I. B.

Zilele trecute, Pro Tv a anunțat că Bebe Cotimanis va fi înlocuit cu Florin Călinescu în juriul emisiunii Românii au talent. Cotimanis lămurește motivul plecării într-un interviu pentru ziarul Adevărul.

Pentru a pune capăt zvonurilor despre scandaluri de culise, Bebe Cotimanis spune de ce a plecat din juriul „Românii au talent”: „Sunt în relații de prietenie cu Mihaela, chiar foarte bune.

Ne respectăm și ne apreciem reciproc și întotdeauna va fi așa. Mihaela e o fată extraordinară, un om cald cu un suflet mare. Am avut de ales între mai multe proiecte ale ProTV şi unele strict personale şi profesionale: trei piese de teatru şi numeroase colaborări. Anul acesta, «Românii au talent» va avea cu siguranţă un Bebe lipsă şi un Florin în plus. E decizia mea. Nimeni nu e, profesional vorbind, de neînlocuit, iar când în locul meu vine Călinescu, un om plin de umor şi de cunoştinţe într-ale showbizului, lucrul acesta nu poate fi decât benefic. Sezonul trecut al concursului «Românii au talent» a fost extrem de bun, în care am cunoscut sute de oameni talentaţi, iar noul sezon va fi, cu siguranţă, unul de excepţie”, a declarat Bebe Cotimanis pentru ziarul Adevărul.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.