Liviu Alexa unul dintre apropiații lui Liviu Dragnea publică în ziardecluj.ro poze cu Liviu Dragnea împreună cu Doru Bușcu și Vasile Dâncu.

Pozele sunt din 28 octombrie 2015, de la sărbătorirea zilei de naștere a lui Dragnea și la scurt timp după ce fusese ales președintele partidului (12 octombrie).  Liviu Alexa confirmă că jurnalistul de la Cațavencii încasa bani de la PSD și îl consilia pe Liviu Dragnea, proaspăt ales șef al pesediștilor.

”Suntem în 2015 și Liviu Dragnea își sărbătorește ziua în fața tortului, zâmbește relaxat înconjurat de două personaje, de doi apropiați, cu adevărat apropiați: Geniul și Prietenul. Geniul e Doru Bușcu, care îi dă sfaturi lui Liviu, abia ales președinte al PSD, și căruia îi prevede un mare viitor. Prietenul, cu P mare, este Vasile Dâncu, omul căruia Liviu i se confesează ca un frate, așa cum și Liviu este fratele pe care Vasile nu l-a avut. În fața lor, oameni ce, la un moment dat, în doar câteva luni vor începe să conducă și să fasoneze România, un tort absolut haios cu niște minioni simpatici supervizați de la înălțime de infamul Gru. ”, scrie Liviu Alexa in ziaruldecluj.ro

Fostul jurnalist, Liviu Alexa, explică și simbolistica tortului cu minioni:

”Suntem în anul 2015 și capodopera de desene animate Despicable Me (Minions) a avut un succes năucitor, culmea, mai mult în lumea adulților. Minionii, caractere ficționale, haioase, incapabile să vorbească și, deci, fără posibilitatea de a fi auzite, comportându-se copilărește, seamănă cu noi, pulimea. Minionii sunt poporul român, folosibil și folosit de diverse partide, manipulabil mai dihai ca o sectă de baptiști ce văd un extraterestru coborând din ceruri. Și, în film, pe bune, ca și în viață, tot pe bune, minionii ajung să fie recrutați și să lucreze pentru cele mai demne de dispreț personaje – pentru ticăloși, hoți, infamii bandiți, printre care și Felonius Gru, poate cel mai demn de dispreț personaj.”

 

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.