Home Actualitate PONTA, DISPERAT în cazul ȘOVA. Întrebat cum va vota, premierul răspunde: „Nu stau toată ziua să răspund la scandal şi la pus poalele în cap”. VIDEO

PONTA, DISPERAT în cazul ȘOVA. Întrebat cum va vota, premierul răspunde: „Nu stau toată ziua să răspund la scandal şi la pus poalele în cap”. VIDEO

by I. B.

Premierul Victor Ponta a uitat de limbajul civilizat și a răspuns ca în vremurile bune la o o întrebare forească a jurnaliștilor și opozițiie- cum va vota PSD în cazul Șova.

Ponta a evitat să spună cum vor vota senatorii PSD în cazul solicitării DNA privind reţinerea şi arestarea preventivă a senatorilor Dan Şova şi Darius Vâlcov, răspunzând: ”o să fiţi acolo, de ce mă întrebaţi pe mine?”.

Întrebat cum răspunde scrisorii deschisă lansată de Alina Gorghiu, co-preşedinte PNL, prin care cere vot la vedere, Ponta a replicat: doamna Gorghiu e cu scandalul, înainte era Udrea, nu stau toată ziua să răspund la scandal şi la pus poalele în cap”.

”O să fiţi prezenţi aici, de ce mă întrebaţi pe mine?”, a răspuns Ponta când a fost întrebat despre votul de miercuri în cazul celor doi senatori scrie gandul.info.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.