Home Actualitate Ponta: Casa de la Snagov va fi dată unei fundaţii, nu lui Băsescu

Ponta: Casa de la Snagov va fi dată unei fundaţii, nu lui Băsescu

by I. B.

Premierul Victor Ponta a anunţat, miercuri, că discuţia despre „palatul lui Băsescu” se închide, el arătând că a respins propunerea RA-APPS de a i se da şefului statului casa de la Snagov, acest imobil urmând să fie dat în folosinţă unei fundaţii.

„Discuţia e soluţionată pentru că am primit mai multe solicitări de la fundaţii. Am respins acea propunere a RA-APPS (privind casa de la Snagov n.r.) şi am discutat cu secretarul general zilele acestea. Sâmbătă, nemaifiind zi de campanie electorală, o să mă văd cu mai multe fundaţii care promovează performanţa şi una dintre ele probabil că va primi acea proprietate imobiliară în folosinţă gratuită chiar săptămâna viitoare. Deci discuţia despre palatul lui Băsescu se închide”, a spus Ponta, potrivit mediafax.

Duminică, preşedintele Traian Băsescu a declarat că nu a primit un răspuns de la Guvern privind cererea sa de acordare a unei case după încheierea mandatului, precizând că, dacă ar sta în locuinţa din strada Mihăileanu, s-ar crea un disconfort pentru ceilalţi locatari, care ar fi verificaţi zilnic de Serviciul de Protecţie şi Pază.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.