Home Actualitate PMP Sibiu, despre Elena Udrea: Era o moarte anunţată. A presimțit aceste evenimente

PMP Sibiu, despre Elena Udrea: Era o moarte anunţată. A presimțit aceste evenimente

by I. B.

Organizația județeană a PMP Sibiu așteaptă congresul partidului din 8 februarie, pentru a-și face o idee spre ce se va îndrepta în viitor, potrivit publicaţiei turnulsfatului.ro.

În ceea ce privește punerea sub acuzare a Elenei Udrea, liderul PMP Sibiu, Diana Popa, spune că partidul va merge mai departe. ”Sunt unele probleme la nivel national. Eu cred că totul se va stabili la congresul partidului din 8 februarie. Și-a depus candidatura la funcția de președinte o singură persoană până în acest moment, domnul Eugen Tomac. Noi, organizația PMP Sibiu îl vom susține”, a declarat Popa, potrivit rtv.net

Actorul sibian Cristian Stanca, vicepreședinte PMP Sibiu și responsabil al Departamentului pentru Comunicare și Imagine spune că a fost surprins de ultimele evenimente. ”Nu cred că are nicio legătură viitorul partidului cu dosarul doamnei Udrea. În opt februarie noi vom avea congres și vom vedea cum ne dezvoltăm în continuare. Era o moarte anunțată, dacă-mi este permis să spun așa. Ea chiar a demisionat din funcția de președinte, deci știa că va urma ceva. A presimțit aceste evenimente”, a declarat Cristian Stanca.

Elena Udrea s-a autosuspendat din funcţia de preşedinte al PMP, joi, precizând că interimatul la conducerea formaţiunii va fi asigurat de Eugen Tomac.

AMPress

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.