Home Actualitate Peste 300 de motociclişti au comemorat moartea poliţistului motociclist Bogdan Gigină

Peste 300 de motociclişti au comemorat moartea poliţistului motociclist Bogdan Gigină

by S. Z.

Peste 300 de motociclişti au comemorat  moartea poliţistului motociclist Bogdan Gigină, care şi-a pierdut viaţa, în timp ce deschidea drumul pentru coloana oficială a vicepremierului Gabriel Oprea. Motocicliştii au aprins lumânări la locul accidentului şi au plecat mai departe. La acțiune au fost prezenţi şi colegi polițiști de-ai lui Bogdan Gigina, având fotografia lui lipită pe motociclete.

Subinspectorul Bogdan Cosmin Gigină (28 de ani) de la Brigada Rutieră a Capitalei a murit la spital după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă săpată pentru lucrări la reţeaua de gaze, pe strada Ştirbei Vodă din zona centrală a Bucureştiului.

Polițistul asigura deplasarea coloanei oficiale a ministrului Administrației și Internelor, Gabriel Oprea. Motocicliştii au aprins lumânări la locul accidentului şi au plecat mai departe. Gabriel Oprea se află în a patra zi de silentio stampa, fără să dea vreo explicaţie publică despre circumstanţele în care circula marţi seară şi dacă a respectat legea beneficiind de coloană oficială.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.