Home Actualitate Pavel Bartoș, momente dramatice

Pavel Bartoș, momente dramatice

by Ioana Popescu

Actorul Pavel Bartoș trece prin momente dramatice, mama sa, bolnavă de ceva vreme, stingându-se.

Pavel Bartoș a vorbit despre părinții săi în câteva ocazii.

„Mama mă pedepsea. Tata ridica vocea și pentru mine era de ajuns. De la tata, am luat doar două palme. Dar mama avea metode! La ea imediat eu eram de vină pentru orice”, povestea Pavel Bartoș, care mai are trei frați mai mici.

„Și-mi amintesc când veneam acasă și se întâmpla ceva, atunci mama lua ori lingura de lemn, ori câteodată crosa că, fiind Miercurea Ciuc, sporturile de iarnă erau la ordinea zilei, ori bățul de schi și începea să mă alerge. Îmi aduc și acum aminte de masa din mijlocul sufrageriei în jurul căreia fugeam și biata mama care încerca să mă prindă”, relata Bartoș, potrivit wowbiz.ro.

Acesta mărturisea că cel mai greu moment din viața sa a fost când a murit tatăl său. Mama sa a a fost nevoită să-și lase serviciul pentru a avea grijă de copii, iar el mergea după orele de la școală să lucreze zidărie.

Pavel a reamintit și despre admiterea la facultate. Mama sa a știut că dă la Drept, iar atunci când s-a întors de la examen și i-a spus că a dat la Actorie, femeia nu l-a certat: „A spus doar atât: E și asta o facultate!”

sursa- dcnews.ro

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.