Home Actualitate Parlamentarii PP-DD cer demisia conducerii. În replică, Dan Diaconescu vrea să-i excludă

Parlamentarii PP-DD cer demisia conducerii. În replică, Dan Diaconescu vrea să-i excludă

by I. B.

Deputatii PP-DD cer demisia actualei conduceri a partidului, pe care o acuza ca are “valeitati dictatoriale” si ca a luat “decizii dezastruoase pentru partid”, aluzie la asocierea cu PSD in campania pentru alegerile prezidentiale. In replica, Dan Diaconescu anunta ca ii va exclude din partid pe toti cei nemultumiti.

“Sfarsitul alegerilor prezidentiale reprezinta si sfarsitul increderii acordate acestei conduceri. Noi, deputatii din grupul PP-DD, am decis sa renuntam la orice colaborare cu conducerea partidului, careia ii punem ferm in vedere demararea procedurilor statutare pentru convocarea de urgenta a Congresului”, au transmis, miercuri, deputatii PP-DD, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Comunicatul este semnat de cei 13 deputati care fac parte, in prezent, din grupul parlamentar al acestei formatiuni politice.

Deputatii reproseaza actualei conduceri ca a facut greseli care “au transformat un partid de 15% intr-un partidulet care la ultimele doua confruntari electorale nu a reusit sa atinga nici macar pragul electoral de 5%”.

In replica, fondatorul PP-DD Dan Diaconescu sustine ca nu stie sa fie astfel de probleme, dar ca, daca este asa, nemultumitii vor fi exclusi din partid.

 

You may also like

2 comments

dany 21 noiembrie 2014 - 06:54

EXCLUDEI CA SI ASA TREBUIE SA-TI SCHIMBI DOMICILIU LINGA VOICULESCU ,AMINDOI SEFI DE PARTID FACETI ACOLO UN PARTID

Reply
Marinescu Elena-Doina 22 noiembrie 2014 - 01:44

🙁 🙁 🙁 – Ruşine să le fie cîrcotaşilor care şi-au vîndut votul special pentru a-l arunca pe DD pe acest eşafod al incertitudinii !!!! … Da 🙁 în loc să-l susţineţi pe DD, v-aţi ocupat de mahalagisme şi trădări, vînzîndu-vă, voi, voturile altor candidaţi … Dacă l-aţi fi susţinut pe DD şi nu v-aţi fi prostituat cu traseimul politic, PP-DD şi DD ar fi fost cel mai puternic partid la ora actuală … Mai îndrăziţi 🙁 tot voi, să urlaţi ! RUŞINE să vă fie !! Priviţi, acesta este adevărul :
Fueru Radu : „Toată mass-media şi facebookul i-au LINŞAT mediatic pe DD şi d-na MAN ! Au spus decît ce au dorit ei, nu şi realitatea ! Mulţi au spus colaborare, alţi alianţe poilitice, cea ce nu este adevarat ! Un acord verbal de susţinere în turul 2 nu este nici alianţă şi nici colaborare ! PP-DD NU ESTE MOMENTAN LA GUVERNARE şi nici nu sprijină USL2 sau ACL ! Totul este o invenţie bine pusă la punct de mai mulţi oameni politici pentru a destabiliza PP-DD ! Aceste maniere de care dau dovada unii politicieni anonimi care fără PP-DD erau mecanici auto sau alte meserii respectabile, dau dovadă că nu au capacitatea de a ne reprezenta în Parlamentul şi Senatul României !”
– Cine a trădat o dată, o va face de fiecare dată, de cîte ori îi va fi necesar. TREBUIE să se ţină seama că există o „disciplină de partid” pe care trebuie să o respecte fiecare dintre noi. Adevărul este că în PP-DD nu a fost respectată această disciplină de partid, fiecare acţionînd şi negociind „ca-n piaţă”, strict interesul personal, după bunul lor plac. Aşadar, cei care din diferite motive au părăsit partidul, ar fi foarte bine să rămîna acolo, unde se regăsesc. Nu ar trebui să fie reprimiţi pentru că vor face ceea ce au învăţat : vor tulbura buna activitate a partidului. Şi, pe viitor, ar fi indicat ca orice abatere de la disciplina de partid să fie sancţionată cu fermitate, fără tăgadă. DD şi PP-DD ar trebui să se delimiteze de orice turbulenţă, să vegheze şi să acţioneze neîncetat pentru bunul mers al activităţii PP-DD.

Reply

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.