Home Actualitate Oreste Teodorescu, despre umbra lui Dragnea la Palatul Victoria: CINCI măsuri GRAVE pentru România

Oreste Teodorescu, despre umbra lui Dragnea la Palatul Victoria: CINCI măsuri GRAVE pentru România

by George Avram

Jurnalistul Oreste Teodorescu susține că ultimele măsuri luate de PSD și Dăncilă sunt o trădare națională. El consideră că sunt ultimele jocuri ale PSD în favoarea Rusiei.

„Rezultatele vizitei președintelui Iohannis la Washington i-a băgat in corzi pe agenții de influență răsăriteni din Guvernul României și, chiar în mod simbolic, pe 23 August au mai trădat odată interesele naționale.

1. Guvernul a propus trei miniștri foarte iubiți la Moscova: Iulian Iancu, omul care a instrumentat legea offshore, care a pus pe fugă compania Exxon Mobil și ne-a aruncat într-o competiție falimentarî cu gazul rusesc, mult mai ieftin decât cel produs la noi. Dana Gîrbovan, la Justiție! Promovată și lăudată zilnic de propaganda Kremlinului Sputnik, adulată în studiourile Antenei 3 și RTV de trompetele rusești Pleșoianu, Mocanu plus biata Soneria Matei de la B1, toți susținători că România este o colonie americană de mâna “a paișpea”, Gîrbovan a susținut frenetic modificările lui Liviu Dragnea și Florin Iordache la legile justitiei. Și pe Șerban Valeca, un rusofil vechi în sistem, omul lui Adrian Năstase, fratele de sânge al lui Dughin, ideologul Kremlinului.

2. A renunțat la serviciile singurului ministru pesedist, care a înțeles importanța rolului anticorupție și a întăririi instituțiilor statului, Ana Birchall de la Justiție, un politician apreciat de Ambasada SUA

3. Vrea să elimine din proiectul de OUG pentru modificarea Codului de Procedură Penală prevederile care înăspresc condițiile de eliberare condiționată, visul politicienilor penali!

4. S-a zbătut să obțină funcțiile de comisar european pentru Rovana Plumb și Dan Nica, doi politicieni cunoscuți pentru poziții eurosceptice, anti-americane, și practicanți ridicoli ai național-ceaușismului .

5. Menținerea în anturajul premierului a unor foști ofițeri SIE, care au lucrat cândva în “Era Caraman” împotriva intereselor NATO”, analizează Oreste.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.