Home Actualitate Oreste, despre „doamna niciodată ministru Gârbovan”: Cine este fata tunsă militărește?

Oreste, despre „doamna niciodată ministru Gârbovan”: Cine este fata tunsă militărește?

by George Avram

Jurnalistul Oreste Teodorescu a criticat în termeni duri propunerea pe care a făcut-o pe persoană fizică Viorica Dăncilă, în forul de conducere al PSD, a Danei Gârbovan ca ministru al Justiției. El a  explicat de ce nu este potivită pentru acest post.

„Doamna niciodată ministru Gârbovan in exercițiul funcțiunii! Moravuri trainice, marca „Pesedeu la punctul Gheu fac ce vreau cu mușchiul meu””, a scris Oreste pe pagina de Facebook.

„Cine este fata tunsa militărește și care poarta bluze transparente fără sutien, pe numele ei atât de drag propagandei ruse, Dana Gârbovan …?

Iata doar câteva dintre „misiunile” ei in spațiul public, decupate la milimetru din programul de manipulare, dezinformare, fake news propagate de propaganda rusa:

* În februarie 2017, după ce Direcția Națională Anticorupție a deschis un dosar privind adoptarea și ulterior abrogarea controversatei OUG 13 , care a scos în stradă sute de mii de oameni în toată țara, Dana Gîrbovan califica ancheta DNA drept „un derapaj” și cerea „o analiză serioasă la nivel de sistem pentru a se stabili care au fost cauzele unui astfel de derapaj”.
* Pe 9 iulie 2019, în ziua publicării Raportului GRECO ce arăta că România a făcut progrese insuficiente în combaterea corupţiei și critica înființarea Secției speciale, Dana Gîrbovan afirma că: „Rapoartele GRECO pe Romania confirmă, încă o dată, că aceste evaluări sunt nu doar vădit subiective, ci conțin și erori grosiere. (…) Raportul de follow-up cuprinde o analiză părtinitoare și pe alocuri superficială ori eronată a problemelor ce fac obiectul sau, fapt ce compromite seriozitatea și profesionalismul unui asemenea raport ce se finalizează prin ‘recomandari’ adresate unui stat pe chestiuni ce țin de justiție”.
* La finalul lunii iulie 2019, Dana Gîrbovan afirma că „este tristă și foarte cinică folosirea cazului de la Caracal pentru ca diverși magistrati, jurnaliști sau formatori de opinie să își valideze tezele despre justiție și modificările aduse legilor justiției .”
* Dana Gîrbovan a criticat și organizarea referendumului pe justiție din 26 mai , despre care a declarat că îi amintește de „comunism”: „Prin includerea mai multor probleme într-o singură întrebare, referendumul din 26 mai încalcă libertatea fiecărui cetățean de a-și exprima distinct punctul de vedere cu privire la fiecare dintre multele probleme supuse referendumului. ”
* A fost o susținătoare, anul trecut, a modificării legilor justiției în varianta în care au trecut de „Comisia Iordache” și de Parlament și a contribuit activ la elaborarea acestora.

Astăzi, aceasta doamna tunsa militărește, aparent timida, genul tocilar care a învățat bine câteva fraze pe care le combina între ele, specializată in dreptul muncii este propunerea guvernului Dancila pentru portofoliul justitiei! Singura diferența fata de Iordache „alta intrebare” consta in purtatul bluzelor transparente fără sutien și a faptului ca este mult mai rezistența la băutura!

Numirea ei este salutata imediat de coropisnitele degrabă pupătoare de moaște kaghebiste: Gelu Visan și Sorina Matei… cum unde in alta parte decât in Sputnik…”, a mai scris Oreste.

 

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.