Vicepresedintele PNL Ludovic Orban l-a acuzat pe candidatul PSD Victor Ponta ca se foloseste de ajutoarele acordate de UE persoanelor sarace pentru a-si face campanie electorala. Potrivit liderului liberal, primarii PSD au transmis cetatenilor mesajul ca vor primi cupoanele pentru ajutoarele UE „numai daca Ponta iese presedinte”.

„O asemenea dovada de cinism din partea Guvernului nu a existat in istoria campaniilor electorale. UE nu a instituit acest fond de ajutorare a persoanelor defavorizate pentru a-i crea avantaje electorale lui Victor Ponta, pentru a ajuta vreun partid politic din UE. In nicio tara europeana, niciun guvern si niciun partid politic nu incearca sa obtina foloase necuvenite electorale de pe urma acordarii acestor ajutoare. Pana acum, ele se acordau de catre primarii. Prefecturile si consiliile judetene erau cele care se ocupau, verificau distribuirea ajutoarelor. Niciodata nu s-a trimis prin Posta Romana un astfel de cupon”, a declarat Ludovic Orban, intr-o conferinta de presa sustinuta vineri la sediul de campanie al ACL.

„Sa ii fie rusine lui Victor Ponta ca incearca sa obtina voturi exploatand saracia cetatenilor romani, care sunt tinuti in aceasta saracie in primul rand de baronii care conduc judetele, care sunt polul saraciei in Romania! Le transmit concetatenilor mei ca Victor Ponta nu are niciun merit in acordarea acestor ajutoare, ca ele sunt venite de la Uniunea Europeana si sunt finantate in proportie de 85% din fonduri europene, ca e dreptul lor legal sa le primeasca!”, a mai spus Ludovic Orban”, a incheiat Orban

 

 

loading...

2 COMENTARII

  1. Digi24 difuzează în această seară, de la ora 21.00, interviurile cu Victor Ponta şi Klaus Iohannis acordate lui Cosmin Prelipceanu şi Emil Hurezeanu în această săptămână.

    Pentru a avea un tablou al confruntării, interviurile vor fi difuzate succesiv, în ordinea rezultatelor din primul tur. Interviul cu Victor Ponta poate fi urmărit în intervalul orar 21:00-22:30, iar interviul cu Klaus Iohannis între orele 22:30-23:30.

  2. Am vazut interview-ul cu Iohannis. Merita vazut! Este motivul pentru care m-am decis sa merg la vot. Nu am fost in primul tur. A cistigat doua voturi !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.