O tânără care a scăpat ca prin minune din clubul groazei a fost umilită la serviciu de patron. Femeia, care a suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului, susţine că a fost dată afară de angajatorul ei, nemulţumit că a trebuit să îi plătească perioada petrecută în concediu medical.
Corina se afla în clubul Colectiv în seara fatidică de 30 octombrie din 2015. Tânăra a reuşit să scape cu viaţă din infern, însă a fost rănită grav. A suferit arsuri pe 40% din suprafaţa corpului şi a fost tratată la un spital din Anglia.

”Am fost dată afară de la job. Pentru că am îndrăznit să îl sun şi să îl întreb programul, să știu dacă pot pleca la ai mei de Paşte. Nici nu am apucat să îl întreb, de fapt. În realitate, cred că se ruga să aibă prilejul să o facă. I-am simțit invidia în momentul în care a trebuit să îmi dea banii pe concediul medical sau când a auzit că am primit donații. Afacerea îi mergea din ce în ce mai prost în ultimele șase luni, cât am fost înlocuită”, a scris Corina pe pagina ei de Facebook.

64 de tineri şi-au pierdut viaţa în tragedia care a avut loc cu șase luni în urmă. Incendiul a izbucnit în timpul unui concert susţinut de trupa rock „Goodbye to Gravity”, care îşi lansa albumul „Mantras of War”. Solistul Andrei Găluţ este singurul membru al trupei care a supravieţuit.

Sursa- B1

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.