O fotografie cu președintele Klaus Iohannis care pare că ascultă cuvintele șoptite de un copil aflat la Cotroceni cu ocazia zilei de 1 iunie a fost vedeta rețelelor de socializare, luni, noteaza Realitatea.net.
Imaginea, care se găsește pe contul de Facebook al președintelui Klaus Iohannis, adunase sute de like-uri și zeci de distribuiri în doar o oră de la postare. „Este cea mai frumoasă imagine cu președintele”, a scris un comentator pe pagina de Facebook. „Poza asta ar trebui premiată”, a scris un altul.

Ziua Internațională a Copilului a fost sărbătorită, luni, la Palatul Cotroceni, cu fotografii, baloane și muzică de fanfară, președintele Klaus Iohannis avându-i ca invitați pe reprezentanții organizației ‘Salvați Copiii’ și pe o parte dintre copiii care au beneficiat de programele acesteia. „Bine ați venit la Cotroceni! Sunt impresionat. Faptul că ați venit într-un număr așa de mare și sunteți așa de bucuroși și entuziaști arată într-adevăr că astăzi este Ziua Copiilor. Este pentru prima oară când invit atâția copii și părinți în această frumoasă Sală a Unirii din Cotroceni. Este o ocazie foarte frumoasă și arată că, oricât de solemnă ar fi o sală, dacă este plină cu copii, radiază de bucurie”, le-a spus președintele Klaus Iohannis copiilor prezenți la eveniment.
A.M.PRESS

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.