Home Actualitate O NOUĂ emisiune culinară la PRO TV: Bake Off

O NOUĂ emisiune culinară la PRO TV: Bake Off

by Ana Barb

PRO TV a achizitionat de la BBC Worldwide licenta de productie a unui nou show culinar de exceptie, cu rezultate remarcabile la nivel mondial. Bake Off Romania, cu titlul original The Great Bake Off, este un format care se bucura de un succes rasunator pe piata din Marea Britanie, dar si pe cea internationala.

Varianta locala a show-ului, Bake Off Romania, va fi difuzata in primavara anului 2016 si va fi prezentata de Nicolle Stanese. Frumoasa prezentatoare ne va introduce in lumea fascinanta a cofetariei si patiseriei, fiind alaturi de cei 12 concurenti in aceasta competitie culinara, care va starni fantezia papilelor gustative ale telespectatorilor in cautarea celui mai desavarsit cofetar amator din Romania. Concurentii isi vor demonstra talentul in arta cofetariei, intr-un decor de poveste, in fata unui juriu format din experti in domeniul cofetariei si patiseriei.

Castigator al numeroase premii, formatul britanic aflat acum la al saselea sezon are o audienta medie de 10 milioane de telespectatori, cu un varf de audienta de 13.5 milioane de telespectatori la marea finala. Emisiunea a castigat premiul BAFTA in 2010, 2012 si 2013 si este cel mai bine cotat program BBC One inca din 2010, excluzand emisiunile sportive.

BBC Worldwide a acordat licenta de productie a formatului in 20 de tari, precum Africa de Sud, Franta, Australia, Italia, Polonia, Belgia, Irlanda, Danemarca, Norvegia, Suedia, Olanda, Finlanda, Ucraina si Germania, potrivit Pro TV.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.