O călugăriță în vârstă de circa 70 de ani a fost violată în grup sâmbătă de șapte sau opt hoți, atunci când a încercat să-i împiedice să fure dintr-o școală creștină misionară din estul Indiei, a anunțat poliția, informează Associated Press, potrivit agerpres.

Măicuța a fost spitalizată în stare gravă după atacul care a avut loc la Școala „Conventul Iisus și Maria” din districtul Nadia, situat la 80 de kilometri nord-est de Calcutta. Indivizii au reușit să fugă și sunt căutați de poliție.

Sâmbătă dimineața, hoții i-au legat cu funii pe paznicii școlii și au intrat în camera măicuțelor, unde femeile dormeau. Au dus-o pe una dintre măicuțe într-o altă cameră atunci când aceasta a încercat să-i oprească și au violat-o. Femeia atacată are circa 71 sau 72 de ani și este cea mai în etate călugăriță din școală, a spus ofițerul de poliție.

Zeci de studenți furioși, însoțiți de părinți și profesori, au blocat drumul din apropiere și șinele de tren timp de câteva ore, cerând poliției să acționeze rapid și să-i aresteze pe vinovați.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.