Home Actualitate Nuntă de milionar în România: Afaceristul Ioan Micula își mărită fata

Nuntă de milionar în România: Afaceristul Ioan Micula își mărită fata

by Ioana Popescu

Afaceristul Ioan Micula, unul dintre milionarii României, își căsătorește fiica, iar invitați sunt aproximativ 600 de persoane, inclusiv membri ai familiei regale din Suedia. Nunta se anunță a fi una extravagantă, mai ales că socrul mic a dispus chiar construirea unui adevărat hotel în curtea vilei sale cu 60 de camere pentru cazarea participanților.

Fiica cea mare a milionarului Ioan Micula, Olivia Micula, se căsătorește, sâmbătă, la Oradea, cu un fotbalist, Dorin Floruț. Pregătirile pentru acest eveniment, care se anunță nunta anului în România, au debutat încă din ianuarie, cu alegerea locației, şi nu se limitează la aranjamente florale şi mese colorate, ci se construiesc blocuri şi se renovează restaurante, scrie libertatea.ro.

Dacă restaurantul în care cei aproximativ 600 de invitați vor petrece după ceremonia religioasă și care aparține socrului mic a suferit o renovare pentru a se tripla capacitatea, în curtea vilei milionarului s-a ridicat o clădire cu patru etaje și mnsardă pentru cazarea participanților.

Un meseriaş a povestit că au lucrat fără întrerupere, pentru a respecta ordinul de a termina până la data nunţii cele aproape 60 de camere.

Printre cei prezenți la evenimentul din familia Micula se vor număra VIP-uri precum membri ai familiei regale din Suedia, ţară ai cărei cetăţeni sunt Ioan şi Viorel Micula şi familiile acestora, dar şi şefi de stat şi oficiali români şi străini.

Atmosfera va fi întreținută de artiști de renume din România, iar de meniuri se va ocupa Chef Cătălin Scărlătescu, cunoscut din emisiunea „Master Chef”.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.