Naţionala feminină de handbal a României a suferit prima înfrângere în cadrul grupei D de la Campionatul Mondial din Serbia, 23-26 cu Germania, conform antena3.ro.

În precedentele două jocuri, tricolorele trecuseră fără probleme de Tunisia şi Australia.

Elevele lui Gheorghe Tadici au avut un început slab de meci şi, la mijlocul primei reprize, erau deja conduse la o diferenţă de patri goluri.

România a revenit în finalul primei părţi, când s-a apropiat la un singur gol, dar, imediat după pauză, jucătoarele germane s-au desprns din nou, chiar şi la cinci lungimi, reuşind să-şi conserve avantajul până la sfârşitul partidei.

Cu 6 goluri marcate, Ada Nechita a fost cea mai bună jucătoare a României, alături de ea remarcându-se portarul Paula Ungureanu.

De cealaltă parte, Susann Muller a punctat de 11 ori, având o contribuţie fundamentală la cea de-a treia victorie din tot atâtea jocuri pe care a obţinut-o echipa Germaniei.

În urma victoriei cu România, Germania este sigură de locul său în optimile de finală, fază a competiţiei în care se califică primele patru clasate din fiecare grupă.

Într-un alt meci disputat marţi în grupa D, Cehia a bifat primul succes la Campionatul Mondial, reuşind să câştige cu 28-24 în faţa Tunisiei.

Următorul meci al României este programat joi, cu Ungaria.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.