Home Actualitate Miting electoral la Craiova. Iohannis: „Sa daramam mitul ca Oltenia e rosie, culoare care inseamna saracie”

Miting electoral la Craiova. Iohannis: „Sa daramam mitul ca Oltenia e rosie, culoare care inseamna saracie”

by Ioana Popescu

Candidatul ACL Klaus Iohannis a ajuns sambata la Craiova, acolo unde si-a continuat campania electorala pentru alegerile prezidentiale. Liderul liberal a facut un apel catre electoratul de dreapta, invitandu-i pe simpatizantii sai sa „darame mitul ca Oltenia e rosie”, sustinand ca aceasta culoare ar simboliza „saracia, coruptia si minciuna”.

Mitingul a reunit peste 25.000 de sustinatori ai candidatului ACL, carora Iohannis le-a transmit mesajul „sa se rupa de culoarea rosie”, pentru a da un exemplu intregii tari.

„Frati romani, stiu ca atunci cand oamenii o duc greu orice leu conteaza dar in Romania ultimilor ani am ajuns sa ne multumim cu orice, cu putinul pe care ni-l da Guvernul cu o mana si il ia doua. Nu cu putinul dat de stat vom avea o viata mai buna, romanii merita mai mult, Romania poate mai mult”, a declarat Iohannis.

„Am spus ca in aceasta campanie vreau sa renuntam la mituri si prejudecati. Hai de azi ca de aici, din inima Olteniei, sa mai daraman un mit, acela ca Oltenia e rosie, culoare care inseamna saracie, coruptie, minciuna. Sa aratam ca Oltenia da semnalul schimbarii, o schimbare in fapte nu vorbe”, a mai declarat prezidentiabilul ACL.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.