Ion Viorel Maftei, fratele Teodorei Maftei, a scris un mesaj pe Facebook, în care îi „imploră” pe oameni să zâmbească, să se bucure de tot ce au şi să facă lucruri noi, „toate pentru Teo”.
„Vreau începând de astăzi să zâmbim… să ne bucurăm de tot ce avem… de toţi ce-i pe care-i avem…. să facem lucruri noi… să ne descoperim pe noi…. şi toate pentru Teo….Vă implor!”, a scris ‎Ion Viorel Maftei‎.
 Teodora Maftei a murit  în clinica din Israel unde a fost transferată săptămâna trecută. Teodora avea 36 de ani
După incendiul din clubul Colectiv, Teodora Maftei, editor la Pro TV, a fost internată la Spitalul de Arşi din Capitală cu arsuri pe o mare suprafaţă a corpului şi pe căile respiratorii. Pe 4 noiembrie, Teodora Maftei a fost transferată la Spitalul Hadassah Medical Center din Ierusalim.
Pasionată de fotografie, Teodora Maftei se pregătea înainte de tragedia din Colectiv de lansarea unei noi expoziţii personale, intitulată „London Unedited – a series of unphotoshopped photos by Teodora Maftei”, al cărei vernisaj era programat pentru 2 noiembrie.
La dorinţa familiei Teodorei, organizatorii expoziţiei acesteia au decis ca evenimentul să se desfăşoare conform programării iniţiale, la vernisaj participând sute de persoane.
Până la incendiul din clubul Colectiv Teodora a fost operată de şapte ori, din care de trei ori pe creier.
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.