Membrii trupei Maroon 5 au trimis o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis, premierului Dacian Cioloş şi ministrului mediului, Cristiana Paşca Palmer.

Membrii trupei  îşi oferă sprijinul pentru lupta împotrivta defrişărilor ilegale din România.

Trupa Maroon 5 au fost încântați de frumuseţea pădurilor din România, unele dintre cele mai vechi din Europa și le-au caracterizat drept „o bogăţie naturală unică pe continent”.

În scrisoare, chitariştii Jesse Carmichael şi James Valentine se declară onoraţi să ajute în lupta cu fenomenul defrişărilor din ţara noastră, ca parte a unui proiect al Environmental Investigation Agency (EIA), un ONG american care vizează stoparea despăduririlor la nivel mondial.

„Suntem onoraţi să avem ocazia de a vizita frumoasa dumneavoastră ţară şi să cântăm în impresionanta Piaţă a Constituţiei, în inima Bucureştiului. România este o ţară bogată şi diversă, cu atât de multe de oferit. Amintim aici frumoşii ei munţi şi preţiosele păduri vechi, o bogăţie naturală unică pe continent”, au scris membrii Maroon 5 scrisoarea.

„Am înţeles că pădurile din România sunt ameninţate în mod semnificativ de defrişările ilegale. Vrem să ne exprimăm dorinţa de a sprijini România, în măsura în care lucraţi la crearea unui model pe termen lung care să încurajeze o administrare sustenabilă a pădurilor, să descurajeze practicile ilegale şi să ofere protecţie parcurilor naţionale, renumite la nivel internaţional, pentru binele românilor şi generaţiilor viitoare”, spun membrii Maroon 5, promitând că se vor întoarce în România şi că îşi vor face timp să exploreze pădurile ţării noastre.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.