Home MediaMedia Mama craioveanului acuzat de propagandă jihadistă: E doar un copil îndrăgostit de religie. Copilul meu n-are nicio vină, pentru că era racolat de alții

Mama craioveanului acuzat de propagandă jihadistă: E doar un copil îndrăgostit de religie. Copilul meu n-are nicio vină, pentru că era racolat de alții

by S. C.

Mama adolescentului de 17 ani, acuzat de propagandă jihadistă, s-a prezentat la sediul DIICOT unde acesta este audiat de procurori.

Femeia susține că fiul său „este îndrăgostit de religie și atât”, scrie Agerpres.

„El e doar un copil îndrăgostit de religie și atât. Nu știu dacă a trecut la extreme. Poate s-a refugiat acolo, a zis că și-a găsit liniștea, cum l-au racolat alții. Imamul din Craiova nu trebuia să-l primească. În primul rând, pentru că e minor, are 17 ani. Am înțeles că s-a botezat. El de ce a fost de acord? Acum spune că ei n-au treabă. Adică nu știe de ce venea copilul meu vinerea la moschee și cu cine pleca de acolo? Poate sunt alții în spatele moscheii. Copilul meu n-are nicio vină, pentru că era racolat de alții”, a spus mama tânărului care a recunoscut că acesta devenea agresiv verbal dacă cineva îi ataca religia.

„Era foarte îndoctrinat, foarte violent și agresiv verbal doar dacă îi atacai religia. Așa, era ok. S-a schimbat în ultimul an foarte mult. Prima dată era calm. A zis: mami, mi-am găsit liniștea acolo, nu beau, nu fumez, nu mă droghez”, a completat femeia.

You may also like

Leave a Comment

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Cele mai recente

Actualitate

Economie

Stiinta

@2023 – Expres Magazin. Toate drepturile, rezervate.