Pugilistul Lucian Bute a pierdut meciul de la Quebec contra lui DeGale prin decizia arbitrilor, britanicul  rămâne astfel deținător al centurii de campion IBF la categoria supermijlocie, informează Gazeta Sporturilor.

James DeGale a învins cu scorul de 117-111, 116-112, 117-111. Publicul canadian , susținător incontestabil al românului, a fluierat decizia acestora.

Deși meciul a fost unul echilibrat, arbitrii au surprins cu decizia lor de a-l declara învingător pe britanic.

„Vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut. Eu cred că am făcut o luptă foarte bună şi a fost foarte echilibrat! El e campion olimpuic, campion mondial. Dacă arbitrii au decis că el a câştigat, respect asta! Acum mă întorc în sală şi o iau de la capăt!”, a spus Lucian Bute la finalul meciului, scrie Prosport.

Campionul olimpic de la Beijing, DeGale, în vârstă de 29 de ani are 22 de victorii, o înfrângere și 14 KO și a câștigat centura în luna mai, după victoria în fața americanului Andre Direll.

Lucian Bute a deținut și el centura pusă în joc la Quebec, pe care a pierdut-o în fața lui Carl Froch, în mai 2012. Românul de 35 de ani, are în palmares 32 de victorii, trei înfrângeri și 25 KO.

Foto: prosport.ro
loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.